Nieuwe site

Welkom op mijn nieuwe site! Zoals bijna alles en iedereen, ben ook ik continu aan verandering onderhevig. Mijn website was daar niet in meegegaan. Tijd dus voor een nieuwe. De bedoeling dit keer: een website die zich organisch met mij mee ontwikkelt. šŸ™‚

En wat is de bedoeling van mijn nieuwe site? Goede vraag Wout! De afgelopen jaren ben ik mij gaan inzetten voor zaken die mij echt aan het hart gaan. Dichtbij huis en heel concreet. En niet alleen, maar met heel veel andere betrokken en inspirerende mensen. En ik ben erin geslaagd om daar nu ook een boterham mee te verdienen. Dit hele proces heeft mijn kijk op samenleven en (samen)werken enorm veranderd. Verrijkt en verdiept. Deze site is voor mij een manier om te laten zien wat me bezig houdt, waar ik voor sta en wat ik doe. Dit om anderen te inspireren en aan het denken te zetten, met uiteindelijk doel om de wereld een stukje mooier te maken. En wat ik een mooie wereld vind? Een wereld waarin iedereen gelijkwaardig mee telt, waarin iedereen de kans krijgt om bij te dragen met zijn of haar talenten, waarin we denken in overvloed, waarin we bewust tijd en aandacht schenken aan de zaken die echt waardevol voor ons zijn, waarin we vrij zijn en waar we ons verantwoordelijk voor voelen. Een wereld die werkt!

En weet ik dan zo goed hoe we daar komen? Zeker niet! Dat is ook voor mij een zoektocht en soms een worsteling. Maar wel een mooie en spannende tocht. Loesje zou het als volgt zeggen:

Back to Top